Sparco DPC Krage

2 750,00 kr

Sparco DPC GoKart Nakkekrave er takket være kontinuerlig innovasjon og utvikling av materialer, hjelmer, dresser er Sparco nå i stand til og kunne tilby ett høyt nivåav sikkerhet for GoKart førere.
Sparco i samarbeid med anerkjente leger og spesialister har utviklet ett nytt sikkerhets system, Sparco DPC, dedikert for å beskyttesensitive områder på kroppen.
Sparco er det eneste firma i verden som produserer ett komplett sikkerhets program (dress,hjelm,ribbensbeskytter og krave).
Sparco DPC er det nyeste tilskuddet i det allerede brede sortimentet.
Sparco DPC er annerledes av flere grunner: Energi absorbering. De fleste andre kraver ligger an på rigide områder på skuldrene, som i tilfelle en kollisjon vil presse på sensitive områder på kroppen.
Den fremtidsrettede utformingen av Sparco DPC kraven med støttebelte og et spesielt dempings system gjør det mulig å fordeleden absorberte energien på ett større område av kroppen.
Mindre kraft betyr mindre muligheter for skader.
Justering og komfort Sparco DPC er utstyrt men en trinnløs justering som gjør det mulig å tilpasse alle førere.
Det er viktig å justere distansen mellom hjelm og krave riktig da for stor avstand kan gi skader og for liten avstand ikke gir ønsket komfort.

Ønsker du mer informasjon om denne er det bare å ta kontakt med oss på tlf 22 50 38 48 eller mail til bestilling@gundersenmotorsport.no

På lager

Varenummer: spa00167DPCAAZ Kategorier: , ,