Stilo WRC DES Piuma Rally Carbon

FIA Godkjent

14 375,00 kr

Fia 8859-2015
Snell SA2015

Den ikoniske Stilo WRC DES halvhjelmen har tatt motorsportmarkedet med storm!
Siden lanseringen i 2010 har den blitt det selvfølgelige valget for rallyførere som stiller krav til den beste lydkvaliteten, lydisoleringen, komforten, sikkerheten, og det tøffeste utseende på hjelmen sin. Alt dette og litt til får man med WRC DES Hjelmen.

Skallet kommer i to størrelser, det mindre skallet får man på XS 54, S 55, og M 57 størrelsene og veier 1200gr +-30g. Det større skallet får man på L 59, XL 61, og XXL 63 størrelsene, og veier 1280+-30g,

Stilo har designet og utviklet hjelmen rundt intercomsystemet. Mikrofonen sitter montert på en fast arm, Avstanden på mikrofonen kan justeres ved hjelp av små spacere. Også avstanden på øreklokkene justeres på en slik måte. Spacerne til både mikrofon og øreklokker er inkludert ved kjøp av ny Stilo Hjelm.

Hjelmen er utstyrt med en alt i ett intercom, hvor høyttaleren er integrert inn i øreklokkene, Tilkoblingen sitter integrert på høyre siden av hjelmen og alt du trenger å gjøre er å plugge i ledningen fra Intercomsentralen.
Visir kan fåes som ekstra utstyr.

Nullstill
Varenummer: stiloaa0210bg1m Kategorier: , , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på gundersenmotorsport.no ikke vil fungere korrekt.