Stilo WRC DES Rally Sølv

FIA Godkjent

8 975,00 kr

Fia 8859-2015
Snell SA2015

Den ikoniske Stilo WRC DES halvhjelmen har tatt motorsportmarkedet med storm!
Siden lanseringen i 2010 har den blitt det selvfølgelige valget for rallyførere som stiller krav til den beste lydkvaliteten, lydisoleringen, komforten, sikkerheten, og det tøffeste utseende på hjelmen sin. Alt dette og litt til får man med WRC DES Hjelmen.

Kompositthjelmene til Stilo er laget med MSF (Multi Sandwich Fibers) og består av glassfiber og kevlar. Dette gjør skallet meget sterkt, Skallet kommer i to størrelser, det mindre skallet får man på XS 54, S 55, og M 57 størrelsene og veier 1450 +-30g. Det større skallet får man på L 59, XL 61, og XXL 63 størrelsene, og veier 1530 +-30g, Kompositthjelmene leveres lakkert i sølvgrå som standard fra fabrikk.

Stilo har designet og utviklet hjelmen rundt intercomsystemet. Mikrofonen sitter montert på en fast arm, Avstanden på mikrofonen kan justeres ved hjelp av små spacere. Også avstanden på øreklokkene justeres på en slik måte. Spacerne til både mikrofon og øreklokker er inkludert ved kjøp av ny Stilo Hjelm.

Hjelmen er utstyrt med en alt i ett intercom, hvor høyttaleren er integrert inn i øreklokkene, Tilkoblingen sitter integrert på høyre siden av hjelmen og alt du trenger å gjøre er å plugge i ledningen fra Intercomsentralen.

Nullstill
Varenummer: stiloaa0210bg2m Kategorier: , ,