Sparco FIA dress Victory RS-7 Grå/Blå

FIA Godkjent

9 875,00 kr

FIA Godkjent: 8856-2000
Gjennomsnittsvekt: 300/360gr pr m²
Komposisjon: 1 lag Nomex/Hocotex

•Ekstremt høy Pusteevne
•Friflytende ermer
•Hocotex stoff

Victory RS-7 er den naturlige videreutviklingen av den populære RS-4 modellen som har vært i markedet noen år. Med denne modellen er designet frisket opp og førerens komfort under kjøring har vært i fokus gjennom hele utviklingen, Ermene er prekurvet og friflytende for minst mulig motstand i albuene og skuldrene under kjøring. Strekkfelt i korsryggen introduseres også på denne modellen.

Om HOCO-TEX
Hoco-tex er Sparco sitt patenterte resultat av tre år med testing og utvikling, og omfatter et enkelt tekstil på 0,6mm. Denne nye teknologien med «honning-kube-struktur» og interne luftceller sørger for en ekstrem pusteevne, samtidig som brannsikkerheten har blitt bedre. Tekstilet er 10 % lettere og har gitt tre ganger bedre pusteevne enn andre kvalitetsdresser.

Størrelseguide

Nullstill
Varenummer: spa0011277HGRAZ Kategorier: , , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på gundersenmotorsport.no ikke vil fungere korrekt.