Sparco Fia Stol QRT – Performance

16 000,00 kr

FIA 8855-1999 godkjening

Vekt 7.8 kg

Sparco QRT-R var det første setet for Sparcos patenterte QRT-teknologi. QRT Performance-setet representerer den luksuriøse utviklingen av QRT-R-setet. QRT-ytelsen bruker samme FIA-løpeskall som QRT-R-setet, men er dekket av italiensk lær og Alcantara. Setene er håndlaget i Sparco fabrikken i Torino Italia.
QRT Performance har et unikt CAD-design som har en lavere sitteposisjon som passer til en større / høyere fører med de ytre dimensjonene som passer inn i mindre cockpits. QRT-ytelsen kan holde sjåføren under ekstreme sidekrefter. Er også behagelig for lengre distanser

QRT-teknologi
Sparco QRT Technology gir et uovertruffen mekanisk styrke / vektforhold for glassfiber kompositt racing seter.
QRT Technology gir en gjennomsnittlig vektbesparelse på 30% sammenlignet med standard glassfiberteknologi. Hovedfordelen er at QRT-seter nærmer seg vekten av karbonfibersete til prisen på et glassfiberkompositt sete.

| Bestillingsvare | Leveringstid: 10 Dager

Varenummer: spa008006RNR Kategorier: , , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på gundersenmotorsport.no ikke vil fungere korrekt.