Monit Trip GPS G100 +

5 900,00 kr

Bruksområder:
-GPS + betjening GPS/GLONASS/Galileo)
-Betjening av hjul og hastighetssensor
-Total distanse (5-sifret)
-Intervallavstand (5-sifret)
-Nåværende hastighet
-Maksimal hastighet
-Hurtigjuster avstand opp/ned
-Stoppeklokke
-Stoppeklokke #2
-Timer for kjøretøyytelse
-Programmerbare hånd- og fotinnstilt innganger 2x
-Operasjon i Miles eller KPH

Monit G-Serien er utviklet for profesjonelle rally team og har alle egenskapene man måtte ha behov for. Med sin innebyggede GPS har det aldri vært lettere å komme i gang!
Blant G-seriens mange egenskaper er en stor skjerm uten gjenskinn, enkel og intuitiv bruk, og kanskje viktigst, nøyaktige målinger til en hver tid!
GPS mottakeren i Monit G-serien er betydelig mer sensitiv enn GPS antennen du finner i mobiltelefonen eller privatbilen.
Kombinert med en tak montert antenne skal denne GPS-en greie å levere eksakte fartsmålinger og kjørelengder hvor som helst i verden.
I likhet med alle andre GPS systemer, finns det noen begrensninger, ved kjøring i tett skog, eller tunneler, kan ett vanlig GPS system være noe mindre nøyaktig.
Måten Monit har løst dette på er å fusjonere signalene fra hjulsensoren og GPS antennen for å skape sin unike GPS+ teknologi, slik at du får nøyaktige målinger til en hver tid.

Kun 5 på lager

Varenummer: monitG100 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på gundersenmotorsport.no ikke vil fungere korrekt.