Endless Bremseveske RF650 0,5lit

590,00 kr

Endless RF-650 bremsecæske brukes i Formel1, WRC og Dakar rally, men er også tilgjengelig for sluttbruker fra Gundersen Motorsport AS.

For førere som krever det beste som finnes på markedet. Innen racing og rally hvor bremsene oppnår ekstreme temperaturer er riktig bremsevæske med den rette karakteristikken veldig viktig.

Takket være høy viskositet i væsken er responsen i bremse systemet fast og presis uavhengig av temperatur. Helt fra -40 celsius gjør RF-650 perfekt for vinter rally. FR-650 fungerer også utmerket i mindre bremsesystemer som gokart og motorsykler, men kan også brukes i ekstreme gatebiler med mye krefter og høye hastigheter.

Endless Rf-650 kan brukes på alle typer kjøretøy, og alle typer bremsesystemer. RF-650 er en bremsevæske med avanserte fuktsperre egenskaper. Den sliter heller ikke på metall legeringer eller gummiforseglinger, og kan brukes av hvem som helst.

Væsken er ikke silikon basert, og kan derfor blandes med andre bremsevæsker, dette anbefales ikke. Den kan også brukes på ordinære gatebiler.RF-650 brukes av GP F1 team fra Mercedes Petronas, Porsches fabrikksteam, m.fl.

Kokepunkt er 328grader celsius! Endless: http://www.endless-brake.info/

På lager

Varenummer: endrf650 Kategorier: , , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på gundersenmotorsport.no ikke vil fungere korrekt.